Stap eerder uit bed. Tegen de tijd dat je op je werk komt, moet je helemaal wakker zijn en kunnen functioneren.

Details zijn belangrijk. Grammatica, spelling, kleding en communicatie zijn allemaal belangrijk. Denk niet: "Ze zullen het wel begrijpen."

Ervaring overklast opleiding. Je diploma is belangrijk voor jou, je ouders en je docenten. Maar in de echte wereld is het ervaring die telt. Je standpunt krijgt meer gewicht als je vertelt vanuit eigen ervaring.

Je bent niet te goed om koffie voor iemand te halen. Collega's helpen, overschrijdt de generaties. Ga de koffie halen, breng een glas water mee voor iemand in de vergadering, ruim de afwasmachine uit.

Pas op met multitasken. Je mag telefoneren terwijl je wandelt, maar je mag niet sms'en terwijl je vergadert.

Vraag alleen 'waarom' wanneer het past. Je mag 'waarom' vragen om duidelijkheid te krijgen over een opdracht. Maar zeg niet altijd 'waarom' om procedures en beslissingen in vraag te stellen.

Bron: Inc.com

Stap eerder uit bed. Tegen de tijd dat je op je werk komt, moet je helemaal wakker zijn en kunnen functioneren. Details zijn belangrijk. Grammatica, spelling, kleding en communicatie zijn allemaal belangrijk. Denk niet: "Ze zullen het wel begrijpen." Ervaring overklast opleiding. Je diploma is belangrijk voor jou, je ouders en je docenten. Maar in de echte wereld is het ervaring die telt. Je standpunt krijgt meer gewicht als je vertelt vanuit eigen ervaring. Je bent niet te goed om koffie voor iemand te halen. Collega's helpen, overschrijdt de generaties. Ga de koffie halen, breng een glas water mee voor iemand in de vergadering, ruim de afwasmachine uit. Pas op met multitasken. Je mag telefoneren terwijl je wandelt, maar je mag niet sms'en terwijl je vergadert. Vraag alleen 'waarom' wanneer het past. Je mag 'waarom' vragen om duidelijkheid te krijgen over een opdracht. Maar zeg niet altijd 'waarom' om procedures en beslissingen in vraag te stellen. Bron: Inc.com