Het is zekerder dan werken als bediende. Een van de voordelen van het ondernemerschap is de controle. Natuurlijk zullen de economische omstandigheden en veranderingen in de marktomgeving uw business beïnvloeden. Maar als ondernemer hebt u meer mogelijkheden om die uitdagingen aan te gaan dan iemand die door die omstandigheden wordt ontslagen.

Er is meer ondersteuning dan ooit. Ondernemers kunnen een beroep doen op steeds meer tools, advies en andere hulpmiddelen. Die ondersteuning is bijna een business op zichzelf. Veel van wat u nodig hebt is aanwezig op het internet in de vorm van onlinementors, forums, blogs enzovoort.

De kansen liggen voor het oprapen. Zolang mensen behoeften hebben, bestaan er mogelijkheden voor ondernemers om die te vervullen.

Technologie gaat steeds harder vooruit. De snelheid, de functionaliteit en het gebruiksgemak van de technologie zullen nog sneller verdubbelen dan vroeger. Houd uw ogen open, blijf op de hoogte en kijk uit naar behoeften die ontstaan uit de nieuwe technologie.

U kunt zich makkelijker onderscheiden. Er zijn veel mensen die hun eigen business beginnen, maar de meerderheid pakt het verkeerd aan. Ze bieden niet de kwaliteit die de consument zoekt, hun marketing is ontoereikend of ze bieden te weinig service. In die groep kunt u zich onderscheiden door alles op alles te zetten en mensen te geven wat ze willen.

Bron: Entrepreneur.com

Het is zekerder dan werken als bediende. Een van de voordelen van het ondernemerschap is de controle. Natuurlijk zullen de economische omstandigheden en veranderingen in de marktomgeving uw business beïnvloeden. Maar als ondernemer hebt u meer mogelijkheden om die uitdagingen aan te gaan dan iemand die door die omstandigheden wordt ontslagen. Er is meer ondersteuning dan ooit. Ondernemers kunnen een beroep doen op steeds meer tools, advies en andere hulpmiddelen. Die ondersteuning is bijna een business op zichzelf. Veel van wat u nodig hebt is aanwezig op het internet in de vorm van onlinementors, forums, blogs enzovoort. De kansen liggen voor het oprapen. Zolang mensen behoeften hebben, bestaan er mogelijkheden voor ondernemers om die te vervullen. Technologie gaat steeds harder vooruit. De snelheid, de functionaliteit en het gebruiksgemak van de technologie zullen nog sneller verdubbelen dan vroeger. Houd uw ogen open, blijf op de hoogte en kijk uit naar behoeften die ontstaan uit de nieuwe technologie. U kunt zich makkelijker onderscheiden. Er zijn veel mensen die hun eigen business beginnen, maar de meerderheid pakt het verkeerd aan. Ze bieden niet de kwaliteit die de consument zoekt, hun marketing is ontoereikend of ze bieden te weinig service. In die groep kunt u zich onderscheiden door alles op alles te zetten en mensen te geven wat ze willen. Bron: Entrepreneur.com