U kunt zich abonneren of uitschrijven op de nieuwsbrief door hierboven te klikken op de tab 'registreren' of 'registratie wijzigen'.

1 Gebruik de juiste woorden. Een cv moet meermaals de zoektermen bevatten die recruiters in Google ingeven, bijvoorbeeld 'ingenieur', 'project', 'drietalig' of 'senior'.

2 Integreer links. Koppel een cv aan een website met je professionele realisaties en leg linken naar socialenetwerkprofielen. Controleer vooraf of er geen compromitterende gegevens op je profielen staan.

3 Hou je cv up-to-date. Werk je profiel geregeld bij, al gaat het maar om een detail. Zoekrobots gaan er dan van uit dat je pagina actief is en plaatsen hem hoger in de resultatenlijst.

Bron: het volledige artikel over rekrutering 2.0 staat vandaag in Trends.

1 Gebruik de juiste woorden. Een cv moet meermaals de zoektermen bevatten die recruiters in Google ingeven, bijvoorbeeld 'ingenieur', 'project', 'drietalig' of 'senior'. 2 Integreer links. Koppel een cv aan een website met je professionele realisaties en leg linken naar socialenetwerkprofielen. Controleer vooraf of er geen compromitterende gegevens op je profielen staan.3 Hou je cv up-to-date. Werk je profiel geregeld bij, al gaat het maar om een detail. Zoekrobots gaan er dan van uit dat je pagina actief is en plaatsen hem hoger in de resultatenlijst. Bron: het volledige artikel over rekrutering 2.0 staat vandaag in Trends.