"Schiet in gang. Ga vooruit. Mik hoog. Stijg op. Blijf niet zitten op de startbaan in de hoop dat er iemand zal voorbijkomen die je vliegtuig een duwtje geeft. Dat gebeurt gewoon niet. Verander je instelling en ga de lucht in. Geloof me, je zult het fantastisch vinden."
- Donald Trump

"De meeste mensen missen opportuniteiten omdat die er niet proper uitzien en zij hun handen niet vuil willen maken."
- Thomas A. Edison

"Kennis moet worden verbeterd, getest en voortdurend uitgebreid. Zo niet, verdwijnt het."
- Peter Drucker

"Als je niet voldoende aandacht schenkt aan de taak die je aandacht vraagt, zal ze meer aandacht krijgen dan ze verdient."
- David Allen

"Echte integriteit is het goede doen, zonder dat iemand weet of je het gedaan hebt of niet."
- Oprah Winfrey

"Talent is goedkoper dan zout. Je kunt nog zoveel talent hebben, zonder hard werk kom je er niet."
- Stephen King

"Over twintig jaar zul je meer teleurgesteld zijn over de dingen die je niet hebt gedaan dan over de dingen die je wel hebt gedaan."
- Mark Twain

"De grote jobs gaan meestal naar de mensen die hebben bewezen dat ze de kleine zijn ontgroeid."
- Ralph Waldo Emerson

"Als ze penicilline kunnen maken van beschimmeld brood, kunnen ze ook wel iets van jou maken."
- Muhammad Ali

"Geef nooit op, want op dat moment zal het tij keren."
- Harriet Beecher Stowe

Bron: Lifehack.org

"Schiet in gang. Ga vooruit. Mik hoog. Stijg op. Blijf niet zitten op de startbaan in de hoop dat er iemand zal voorbijkomen die je vliegtuig een duwtje geeft. Dat gebeurt gewoon niet. Verander je instelling en ga de lucht in. Geloof me, je zult het fantastisch vinden." - Donald Trump "De meeste mensen missen opportuniteiten omdat die er niet proper uitzien en zij hun handen niet vuil willen maken." - Thomas A. Edison "Kennis moet worden verbeterd, getest en voortdurend uitgebreid. Zo niet, verdwijnt het." - Peter Drucker "Als je niet voldoende aandacht schenkt aan de taak die je aandacht vraagt, zal ze meer aandacht krijgen dan ze verdient." - David Allen "Echte integriteit is het goede doen, zonder dat iemand weet of je het gedaan hebt of niet." - Oprah Winfrey "Talent is goedkoper dan zout. Je kunt nog zoveel talent hebben, zonder hard werk kom je er niet." - Stephen King "Over twintig jaar zul je meer teleurgesteld zijn over de dingen die je niet hebt gedaan dan over de dingen die je wel hebt gedaan." - Mark Twain "De grote jobs gaan meestal naar de mensen die hebben bewezen dat ze de kleine zijn ontgroeid." - Ralph Waldo Emerson "Als ze penicilline kunnen maken van beschimmeld brood, kunnen ze ook wel iets van jou maken." - Muhammad Ali "Geef nooit op, want op dat moment zal het tij keren." - Harriet Beecher Stowe Bron: Lifehack.org