Tijdens de zomermaanden krijgt u de Bizz by Mail op maandag, woensdag en vrijdag in plaats van elke weekdag.

1 Kies voor eenvoud.

2 Zorg dat je product wereldklasse is.

3 Let erop dat je een verhaal hebt, en zorg dat het goed is.

4 Wees enthousiast. Als je zelf niet enthousiast bent, waarom zou iemand anders het dan zijn?

5 Doe je stinkende best.

6 Goede content is niet genoeg. Zorg dat de mensen die content op een leuke en makkelijke manier met elkaar kunnen delen.

7 Vermijd 'marketinglingo' maar praat als een persoon.

8 Wen eraan om te werken met 'goedkope, makkelijke, geglobaliseerde media'.

9 Een goed klantenbestand is het beste marketingplan. Zorg daarom voor ambassadeurs.

10 Wees niet te bang om content, ideeën en inzichten te delen. Let erop dat de content als een geschenk ervaren wordt en niet als een advertentie.

Bron: Bruce Magazine (Het Salon/Markee)

1 Kies voor eenvoud. 2 Zorg dat je product wereldklasse is. 3 Let erop dat je een verhaal hebt, en zorg dat het goed is. 4 Wees enthousiast. Als je zelf niet enthousiast bent, waarom zou iemand anders het dan zijn? 5 Doe je stinkende best. 6 Goede content is niet genoeg. Zorg dat de mensen die content op een leuke en makkelijke manier met elkaar kunnen delen. 7 Vermijd 'marketinglingo' maar praat als een persoon. 8 Wen eraan om te werken met 'goedkope, makkelijke, geglobaliseerde media'. 9 Een goed klantenbestand is het beste marketingplan. Zorg daarom voor ambassadeurs. 10 Wees niet te bang om content, ideeën en inzichten te delen. Let erop dat de content als een geschenk ervaren wordt en niet als een advertentie.Bron: Bruce Magazine (Het Salon/Markee)