Klaus Van Isacker, die tot vandaag algemeen hoofdredacteur was, stapt op bij de redactie van De Morgen en gaat meewerken aan een nieuw digitaal project van De Persgroep.

Wouter Verschelden (30) werkt sinds 2004 op de politieke redactie van De Standaard. In 2010 haalde hij aan de Columbia University in New York een master in political journalism. Eerder studeerde hij aan de universiteit Gent en de Vlerick Management-school.

"Samen met Bart Van Doorne en de redactie wil ik de komende jaren van De Morgen een absolute topkrant maken", zei Verschelden woensdag.

Behalve de hoofdredactie wordt ook de politieke redactie van De Morgen versterkt met Steven Samyn (38), die eveneens van de politieke redactie van De Standaard komt.

Klaus Van Isacker, die tot vandaag algemeen hoofdredacteur was, stapt op bij de redactie van De Morgen en gaat meewerken aan een nieuw digitaal project van De Persgroep. Wouter Verschelden (30) werkt sinds 2004 op de politieke redactie van De Standaard. In 2010 haalde hij aan de Columbia University in New York een master in political journalism. Eerder studeerde hij aan de universiteit Gent en de Vlerick Management-school. "Samen met Bart Van Doorne en de redactie wil ik de komende jaren van De Morgen een absolute topkrant maken", zei Verschelden woensdag.Behalve de hoofdredactie wordt ook de politieke redactie van De Morgen versterkt met Steven Samyn (38), die eveneens van de politieke redactie van De Standaard komt.