Goemaere was de voorbije vijf jaar CFO van het Gentse beursgenoteerde agrobiotechbedrijf Devgen, dat een jaar geleden werd overgenomen door het Zwitserse Syngenta.

"Ik heb bij Devgen tot vorige week hard meegewerkt aan de integratie van Devgen in Syngenta. Maar in zo'n grote organisatie kun je veel moeilijker dingen realiseren dan bij een bedrijf als Bone", zegt Goemaere, die eerder ook CFO was van het Vlaams Instituut voor Biotechnologie (VIB). "Bone heeft producten in klinische fase 2 en 3. Dat soort omgeving spreekt mij sterk aan."

Bone Therapeutics is een spin-off van de ULB die zich specialiseert in celtherapie voor botweefsel, en wordt beschouwd als een van de meest beloftevolle Belgische biotechbedrijven. Bone Therapeutics, dat ook beursplannen koestert, werd opgericht door de huidige CEO, Enrico Bastianelli. Het bedrijf is gevestigd in het wetenschapspark van Gosselies, nabij de luchthaven van Charleroi.

Goemaere was de voorbije vijf jaar CFO van het Gentse beursgenoteerde agrobiotechbedrijf Devgen, dat een jaar geleden werd overgenomen door het Zwitserse Syngenta. "Ik heb bij Devgen tot vorige week hard meegewerkt aan de integratie van Devgen in Syngenta. Maar in zo'n grote organisatie kun je veel moeilijker dingen realiseren dan bij een bedrijf als Bone", zegt Goemaere, die eerder ook CFO was van het Vlaams Instituut voor Biotechnologie (VIB). "Bone heeft producten in klinische fase 2 en 3. Dat soort omgeving spreekt mij sterk aan." Bone Therapeutics is een spin-off van de ULB die zich specialiseert in celtherapie voor botweefsel, en wordt beschouwd als een van de meest beloftevolle Belgische biotechbedrijven. Bone Therapeutics, dat ook beursplannen koestert, werd opgericht door de huidige CEO, Enrico Bastianelli. Het bedrijf is gevestigd in het wetenschapspark van Gosselies, nabij de luchthaven van Charleroi.