De rechter had een getuigenverhoor van drie oud-Fortisbestuurders ingepland. Votron was als eerste aan de beurt. De zaak is aangespannen door enkele gedupeerde Fortisbeleggers die claimen dat zij zijn misleid. "Ze hebben zich boven de wet gesteld. Eerst in België en nu hier", zei een van de gedupeerde beleggers over de drie voormalige bestuurders.

De drie, naast Votron ook oud-voorzitter Maurice Lippens en financieel topman Gilbert Mittler, willen in België in het Frans worden gehoord. Een verzoek hiertoe werd eerder door de rechtbank Utrecht en het gerechtshof in Arnhem afgewezen. De drie gaan nu in cassatie bij de Hoge Raad.

De rechter had een getuigenverhoor van drie oud-Fortisbestuurders ingepland. Votron was als eerste aan de beurt. De zaak is aangespannen door enkele gedupeerde Fortisbeleggers die claimen dat zij zijn misleid. "Ze hebben zich boven de wet gesteld. Eerst in België en nu hier", zei een van de gedupeerde beleggers over de drie voormalige bestuurders. De drie, naast Votron ook oud-voorzitter Maurice Lippens en financieel topman Gilbert Mittler, willen in België in het Frans worden gehoord. Een verzoek hiertoe werd eerder door de rechtbank Utrecht en het gerechtshof in Arnhem afgewezen. De drie gaan nu in cassatie bij de Hoge Raad.