Dat schrijft De Standaard.

De studie leert ook dat een kwart van hen ouder is dan 55 jaar, en dus de komende jaren via de pensioendeur verdwijnt. Zij bekleden overwegend laaggeschoolde jobs en zullen dus sowieso niet vervangen worden. Dan blijft straks nauwelijks nog 1 procent over.

Personeelsverantwoordelijken van de Vlaamse administratie melden ook dat de afslankingsregels die de Vlaamse regering oplegt, zo streng zijn dat er bijna geen nieuwe personeelsleden meer binnen komen en al zeker niet met een handicap. Bij extra personeelsbezuinigingen gaan de mensen met een beperking ook sneller voor de bijl.

(Belga/RR)

Dat schrijft De Standaard. De studie leert ook dat een kwart van hen ouder is dan 55 jaar, en dus de komende jaren via de pensioendeur verdwijnt. Zij bekleden overwegend laaggeschoolde jobs en zullen dus sowieso niet vervangen worden. Dan blijft straks nauwelijks nog 1 procent over. Personeelsverantwoordelijken van de Vlaamse administratie melden ook dat de afslankingsregels die de Vlaamse regering oplegt, zo streng zijn dat er bijna geen nieuwe personeelsleden meer binnen komen en al zeker niet met een handicap. Bij extra personeelsbezuinigingen gaan de mensen met een beperking ook sneller voor de bijl. (Belga/RR)