Er werken 200 adviseurs in acht kantoren, in ons land, Frankrijk en Zwitserland.

De Keyser verliet zijn advocatenkantoor in 2009, om zich met Bignon De Keyser te specialiseren in advies aan vooral juridische beroepen. In de april vorig jaar werd hij aangetrokken om Gevers te leiden. "Bignon De Keyser blijft bestaan, maar voorlopig heb ik mijn handen vol bij Gevers", zegt de Antwerpenaar.

Gevers is sterk in de uitbouw van een strategie, de opvolging en verdediging van merken, patenten, modellen, auteursrechten en domeinnamen. Dat gebeurt in 180 landen.

H.B.

Er werken 200 adviseurs in acht kantoren, in ons land, Frankrijk en Zwitserland. De Keyser verliet zijn advocatenkantoor in 2009, om zich met Bignon De Keyser te specialiseren in advies aan vooral juridische beroepen. In de april vorig jaar werd hij aangetrokken om Gevers te leiden. "Bignon De Keyser blijft bestaan, maar voorlopig heb ik mijn handen vol bij Gevers", zegt de Antwerpenaar.Gevers is sterk in de uitbouw van een strategie, de opvolging en verdediging van merken, patenten, modellen, auteursrechten en domeinnamen. Dat gebeurt in 180 landen.H.B.