Pietro was amper 47 jaar oud. Zijn dood werd maandag bekendgemaakt door het bedrijf dat eigenaar is van de merken Nutella en Kinder.

Ferrero was in Zuid-Afrika om zaken te doen. Hij verongelukte, maar meer details over de omstandigheden van zijn dood kon de woordvoerder niet geven. Zijn vrouw en drie kinderen zouden zich eveneens in Zuid-Afrika bevinden.

Pietro Ferrero stond in voor de operationele leiding van het familiebedrijf, samen met zijn broer Giovanni. Hun 85-jarige vader Michele maakte van de voedingsgroep een wereldwijd bekende speler, tevens één van de meest succesvolle maar ook gereserveerde ondernemingen van Italië.

De omzet van het concern bedraagt zo'n 6,3 miljard euro. Michele is één van de rijkste Italianen. (Belga)

Pietro was amper 47 jaar oud. Zijn dood werd maandag bekendgemaakt door het bedrijf dat eigenaar is van de merken Nutella en Kinder. Ferrero was in Zuid-Afrika om zaken te doen. Hij verongelukte, maar meer details over de omstandigheden van zijn dood kon de woordvoerder niet geven. Zijn vrouw en drie kinderen zouden zich eveneens in Zuid-Afrika bevinden. Pietro Ferrero stond in voor de operationele leiding van het familiebedrijf, samen met zijn broer Giovanni. Hun 85-jarige vader Michele maakte van de voedingsgroep een wereldwijd bekende speler, tevens één van de meest succesvolle maar ook gereserveerde ondernemingen van Italië. De omzet van het concern bedraagt zo'n 6,3 miljard euro. Michele is één van de rijkste Italianen. (Belga)