WPG Uitgevers België is uitgever van algemene boeken, strips en informatieve uitgaven in Vlaanderen. De onderneming had in 2009 een omzet van 49 miljoen euro.

De in Antwerpen gevestigde uitgever maakt sinds het begin van 2010 deel uit van het Nederlandse concern WPG Uitgevers.

"Het uitgeefvak en de mediawereld hebben me altijd uitermate geboeid. WPG Uitgevers is een mooie en bovendien volstrekt onafhankelijke uitgeefgroep, die actief is in het hele Nederlandstalige taalgebied. Hun uitgesproken ambitie om culturele relevantie te combineren met zakelijk succes vind ik uitdagend en inspirerend", aldus Van Roe.

WPG Uitgevers België is uitgever van algemene boeken, strips en informatieve uitgaven in Vlaanderen. De onderneming had in 2009 een omzet van 49 miljoen euro. De in Antwerpen gevestigde uitgever maakt sinds het begin van 2010 deel uit van het Nederlandse concern WPG Uitgevers. "Het uitgeefvak en de mediawereld hebben me altijd uitermate geboeid. WPG Uitgevers is een mooie en bovendien volstrekt onafhankelijke uitgeefgroep, die actief is in het hele Nederlandstalige taalgebied. Hun uitgesproken ambitie om culturele relevantie te combineren met zakelijk succes vind ik uitdagend en inspirerend", aldus Van Roe.