In 1952 nam Emmanuel de commerciële leiding en de verkoop van de weefmachines in handen. Samen met zijn vader Charles en broer Bernard Steverlynck (1920-1976) liet hij het bedrijf uitgroeien tot een speler van wereldformaat.

"Vertrouwd met de textielwereld door de familiale weverijen in Vichte en met een grote commerciële aanleg, slaagde Emmanuel erin om een verkooporganisatie over de hele wereld uit te bouwen en Picanol zo op de wereldkaart te zetten", klinkt het lovend in het persbericht.

Als erevoorzitter van de Picanol Group bleef Emmanuel tot het einde erg verbonden met het bedrijf, zijn medewerkers en zijn klanten. De uitvaartdienst vindt deze week plaats in intieme kring. (Belga/KVDA)

In 1952 nam Emmanuel de commerciële leiding en de verkoop van de weefmachines in handen. Samen met zijn vader Charles en broer Bernard Steverlynck (1920-1976) liet hij het bedrijf uitgroeien tot een speler van wereldformaat. "Vertrouwd met de textielwereld door de familiale weverijen in Vichte en met een grote commerciële aanleg, slaagde Emmanuel erin om een verkooporganisatie over de hele wereld uit te bouwen en Picanol zo op de wereldkaart te zetten", klinkt het lovend in het persbericht. Als erevoorzitter van de Picanol Group bleef Emmanuel tot het einde erg verbonden met het bedrijf, zijn medewerkers en zijn klanten. De uitvaartdienst vindt deze week plaats in intieme kring. (Belga/KVDA)