"Leys zal het topmanagement versterken. Het bedrijf is een wereldwijde speler geworden, en daardoor heeft het veel activiteiten die de aandacht van het management nodig hebben", klinkt het bij Materialise, dat afgelopen jaar een omzet van 45,5 miljoen euro liet noteren.

Leys, die 24 jaar voor Baker & McKenzie heeft gewerkt, is geen onbekende voor Materialise. Al meer dan vijftien jaar was hij een raadsman van de 3D-printingspecialist. Hij was betrokken bij verscheidene overnames en andere transacties van het bedrijf. De interne juridische raadsman en de financieel directeur blijven op post. Ook oprichter Wilfried Vancraen blijft afgevaardigd bestuurder.

"Leys zal het topmanagement versterken. Het bedrijf is een wereldwijde speler geworden, en daardoor heeft het veel activiteiten die de aandacht van het management nodig hebben", klinkt het bij Materialise, dat afgelopen jaar een omzet van 45,5 miljoen euro liet noteren. Leys, die 24 jaar voor Baker & McKenzie heeft gewerkt, is geen onbekende voor Materialise. Al meer dan vijftien jaar was hij een raadsman van de 3D-printingspecialist. Hij was betrokken bij verscheidene overnames en andere transacties van het bedrijf. De interne juridische raadsman en de financieel directeur blijven op post. Ook oprichter Wilfried Vancraen blijft afgevaardigd bestuurder.