Beide partijen zeggen dat ze in onderling overleg een einde maken aan de samenwerking, maar geven verder geen commentaar. Volgens insiders ligt een verschil in visie over de aan de basis van de scheiding.

Patrick Lecluyse was tot 2011 CEO van Betafence. In 2012 werd hij daar weggehaald door BIG om er de facto de nummer twee te worden, na topman Geert Roelens. Lecluyse was officieel vice-president Beaulieu Flooring Solutions, de divisie die alle vloeractiviteiten (tapijt, vinyl, laminaat, parket, enzovoort) overkoepelt.

De beoogde groei kwam er wel degelijk. Het stroomlijnen van de activiteiten - one face to the customer, heette dat officieel binnenskamers - verliep echter moeizaam.

Beide partijen zeggen dat ze in onderling overleg een einde maken aan de samenwerking, maar geven verder geen commentaar. Volgens insiders ligt een verschil in visie over de aan de basis van de scheiding. Patrick Lecluyse was tot 2011 CEO van Betafence. In 2012 werd hij daar weggehaald door BIG om er de facto de nummer twee te worden, na topman Geert Roelens. Lecluyse was officieel vice-president Beaulieu Flooring Solutions, de divisie die alle vloeractiviteiten (tapijt, vinyl, laminaat, parket, enzovoort) overkoepelt. De beoogde groei kwam er wel degelijk. Het stroomlijnen van de activiteiten - one face to the customer, heette dat officieel binnenskamers - verliep echter moeizaam.