Het belastingformulier staat ook op de website van het Witte Huis.

Obama krijgt als president een jaarloon van 374.460 dollar, maar verdient een veelvoud daarvan met de verkoop van zijn boeken. Die gingen als zoete broodjes over de toonbank tijdens de verkiezingscampagne en het eerste deel van Obama's ambtstermijn.

De 1,4 miljoen dollar die de president kreeg toen hij de Nobelprijs voor de vrede won, zijn niet bij het bedrag geteld. Die som schonk de president volledig aan tien goede doelen. Ook van de 5,5 miljoen op zijn belastingbrief ging 329.100 dollar naar goede doelen.

De Amerikanen moeten hun belastingformulier elk jaar indienen voor 15 april.

Het belastingformulier staat ook op de website van het Witte Huis. Obama krijgt als president een jaarloon van 374.460 dollar, maar verdient een veelvoud daarvan met de verkoop van zijn boeken. Die gingen als zoete broodjes over de toonbank tijdens de verkiezingscampagne en het eerste deel van Obama's ambtstermijn. De 1,4 miljoen dollar die de president kreeg toen hij de Nobelprijs voor de vrede won, zijn niet bij het bedrag geteld. Die som schonk de president volledig aan tien goede doelen. Ook van de 5,5 miljoen op zijn belastingbrief ging 329.100 dollar naar goede doelen. De Amerikanen moeten hun belastingformulier elk jaar indienen voor 15 april.