In haar rapport prijst de jury de novelle als fris en luchtig, maar niet vrijblijvend en oppervlakkig. De rode draad door het boek is een relatie op de werkvloer waarbij de communicatie via e-mail verloopt. Een verhaal met een zeer onverwachte ontknoping ook.

Tussen droom en daad is een ode aan de gelijknamige befaamde passage uit het huwelijksgedicht van Willem Elsschot dat vele auteurs inspireerde tot het schrijven van poëtische pareltjes.

De auteurs zijn leerkracht en actief in het theatergezelschap Ootello. Rik Van Braband geeft Nederlands en geschiedenis aan het Sint-Jan-Berchmanscollege in Mol, Greet van Tiggelen is lerares gezondheidswetenschappen en Chinees aan het Rozenberginstituut in Mol. Tussen droom en daad wordt uitgegeven bij Roularta Books.

A.M.

In haar rapport prijst de jury de novelle als fris en luchtig, maar niet vrijblijvend en oppervlakkig. De rode draad door het boek is een relatie op de werkvloer waarbij de communicatie via e-mail verloopt. Een verhaal met een zeer onverwachte ontknoping ook. Tussen droom en daad is een ode aan de gelijknamige befaamde passage uit het huwelijksgedicht van Willem Elsschot dat vele auteurs inspireerde tot het schrijven van poëtische pareltjes. De auteurs zijn leerkracht en actief in het theatergezelschap Ootello. Rik Van Braband geeft Nederlands en geschiedenis aan het Sint-Jan-Berchmanscollege in Mol, Greet van Tiggelen is lerares gezondheidswetenschappen en Chinees aan het Rozenberginstituut in Mol. Tussen droom en daad wordt uitgegeven bij Roularta Books. A.M.