Moore Stephens Wood Appleton onder lichte druk naar BDO

Het accountancykantoor BDO heeft een van de twee kantoren van sectorgenoot Moore Stephens in Brussel overgenomen.

“Moore Stephens blijft dus actief in Brussel”, reageert Frans Verschelden, de sterke man achter het accountancykantoor Moore Stephens Verschelden.

De Brit Christopher Tubron nam twee jaar geleden het accountancykantoor Wood Appleton – actief in Brussel sinds 1975 – over van de stichters en bracht het onder in het netwerk Moore Stephens. Zijn kantoor heeft een omzet van 2 miljoen euro. “De rest van Moore Stephens was vooral sterk bij Vlaamse bedrijven”, zegt Tubron. “Terwijl wij actief zijn in het Franstalige en het Engelstalige segment. We waren een apart geval in het netwerk.”

“Tot voor kort werkten we met onafhankelijke kantoren, maar onze hoofdzetel in Londen wilde een centraal aanspreekpunt, met geïntegreerde lokale kantoren”, verklaart Verschelden. “Onze collega’s in Brussel kregen de keuze zich volledig te integreren of een andere oplossing te zoeken.”

“Onze nieuwe partner bij BDO is ook sterk is in Franstalig België, onder meer in Namen en Waver”, gaat Tubron verder. “BDO had bovendien nog geen kantoor in Brussel centrum (wel in Zaventem), dus vullen we elkaar perfect aan.” (HB)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content