Lippens kreeg niet minder dan 94 procent van de stemmen achter zijn naam. Dat de omstreden Maurice Lippens opnieuw kandidaat- bestuurder was bij GBL, botste op kritiek bij veel beleggers. Maar op de algemene vergadering van zijn spilholding loofde GBL-voorzitter Albert Frère de kwaliteiten van Lippens. "Hij is een verantwoordelijk man," luidde het.

Een aantal aandeelhouders in de zaal leek het daar niet mee eens, maar uiteindelijk verleende de algemene vergadering Lippens toch een nieuw mandaat als onafhankelijk bestuurder voor een periode van drie jaar.

Lippens kreeg niet minder dan 94 procent van de stemmen achter zijn naam. Dat de omstreden Maurice Lippens opnieuw kandidaat- bestuurder was bij GBL, botste op kritiek bij veel beleggers. Maar op de algemene vergadering van zijn spilholding loofde GBL-voorzitter Albert Frère de kwaliteiten van Lippens. "Hij is een verantwoordelijk man," luidde het.Een aantal aandeelhouders in de zaal leek het daar niet mee eens, maar uiteindelijk verleende de algemene vergadering Lippens toch een nieuw mandaat als onafhankelijk bestuurder voor een periode van drie jaar.