Vaesen (52) was jaren baas van de Belgische koffie- en theeactiviteiten en groeide daarna door. Tot voor enkele weken was ze als senior vicepresident verantwoordelijk voor alle koffie- en theeactiviteiten van de groep buiten West-Europa.

Sara Lee heeft onlangs beslist de hele koffie- en theedivisie, met merken als Douwe Egberts, Senseo, Moccona en Pickwick, naar de beurs van Amsterdam te brengen. "Mijn vertrek is het gevolg van die reorganisatie", zegt Vaesen.

Vaesen is bestuurslid bij de mediagroep Roularta en lid van de Industrieraad die de ideeën uit het witboek van de Vlaamse regering voor industrieel beleid moet vertalen in acties.

"Ik ben nog maar pas weg en wil nadenken over de toekomst. Maar ik ben al gecontacteerd voor nieuwe bestuursmandaten en leg ook contacten voor een nieuwe leidinggevende operationele rol", zegt Vaesen, die ruim twaalf jaar bij Sara Lee aan de slag is geweest. Daarvoor werkte ze voor Procter & Gamble. (Be.L)

Vaesen (52) was jaren baas van de Belgische koffie- en theeactiviteiten en groeide daarna door. Tot voor enkele weken was ze als senior vicepresident verantwoordelijk voor alle koffie- en theeactiviteiten van de groep buiten West-Europa. Sara Lee heeft onlangs beslist de hele koffie- en theedivisie, met merken als Douwe Egberts, Senseo, Moccona en Pickwick, naar de beurs van Amsterdam te brengen. "Mijn vertrek is het gevolg van die reorganisatie", zegt Vaesen. Vaesen is bestuurslid bij de mediagroep Roularta en lid van de Industrieraad die de ideeën uit het witboek van de Vlaamse regering voor industrieel beleid moet vertalen in acties. "Ik ben nog maar pas weg en wil nadenken over de toekomst. Maar ik ben al gecontacteerd voor nieuwe bestuursmandaten en leg ook contacten voor een nieuwe leidinggevende operationele rol", zegt Vaesen, die ruim twaalf jaar bij Sara Lee aan de slag is geweest. Daarvoor werkte ze voor Procter & Gamble. (Be.L)