Dat schrijft de Wall Street Journal op zijn website.

Volgens de zakenkrant, die beweert te steunen op bronnen dichtbij het dossier, werd de schikking donderdag afgesloten, één dag voor de aankondiging van het vertrek van Hurd bij de informaticagroep.

De krant geeft geen financiële details, maar HP zelf zou geen geld storten aan de voormalige externe medewerkster. De advocate van de vrouw, Gloria Allred, gaf geen commentaar.

Hurd nam vrijdag plots ontslag na betichtingen over seksuele intimidatie. Een onderzoek door het bedrijf kon geen bewijzen vinden, maar wel bleek Hurd "inbreuk te hebben gepleegd op de interne gedragscode van HP".

Hurd verliet zijn functies bij HP met in totaal zowat 28 miljoen dollar aan verbrekingsvergoedingen en aandelenopties.

Dat schrijft de Wall Street Journal op zijn website. Volgens de zakenkrant, die beweert te steunen op bronnen dichtbij het dossier, werd de schikking donderdag afgesloten, één dag voor de aankondiging van het vertrek van Hurd bij de informaticagroep. De krant geeft geen financiële details, maar HP zelf zou geen geld storten aan de voormalige externe medewerkster. De advocate van de vrouw, Gloria Allred, gaf geen commentaar. Hurd nam vrijdag plots ontslag na betichtingen over seksuele intimidatie. Een onderzoek door het bedrijf kon geen bewijzen vinden, maar wel bleek Hurd "inbreuk te hebben gepleegd op de interne gedragscode van HP". Hurd verliet zijn functies bij HP met in totaal zowat 28 miljoen dollar aan verbrekingsvergoedingen en aandelenopties.