De zestigjarige Guy Roelandt legt zijn functie als topman van de verzekeringstak na negentien jaar neer, luidt het in een persbericht van Belfius.

Zijn opvolger Marc Raisière maakte deel uit van het directiecomité van AXA France. Hij is dinsdag benoemd tot lid van het directiecomité van Belfius Insurance, en zal op 1 september de taken van CEO op zich nemen.

Roelandt zal de volgende twee jaar nog deeltijdse opdrachten voor de verzekeringstak blijven uitvoeren en het management bijstaan in een aantal dossiers en projecten.

Freddy Bouckaert, de voorzitter van de raad van bestuur van Belfius, werkte eerder zelf nog bij AXA. (Belga/BO)

De zestigjarige Guy Roelandt legt zijn functie als topman van de verzekeringstak na negentien jaar neer, luidt het in een persbericht van Belfius.Zijn opvolger Marc Raisière maakte deel uit van het directiecomité van AXA France. Hij is dinsdag benoemd tot lid van het directiecomité van Belfius Insurance, en zal op 1 september de taken van CEO op zich nemen. Roelandt zal de volgende twee jaar nog deeltijdse opdrachten voor de verzekeringstak blijven uitvoeren en het management bijstaan in een aantal dossiers en projecten. Freddy Bouckaert, de voorzitter van de raad van bestuur van Belfius, werkte eerder zelf nog bij AXA. (Belga/BO)