Marc Lauwers verlaat Belfius voor de Luxemburgse privébank KBL epb, de vroegere privatebankingdochter van KBC die nu in handen is van investeringsgroep Precision Capital.

Lauwers was vicevoorzitter van het directiecomité van Belfius. Hij wordt er opgevolgd door Dirk Vanderschrick.

Bij KBL epb zal Lauwers vanaf 1 april het directiecomité vervoegen. Andere benoemingen binnen het directiecomité zullen binnenkort worden bekendgemaakt, zegt de bank.

KBL epb wil tegen 2015 tot de 20 grootste privébanken van Europa behoren. Met de benoeming van 'ervaren professionals zoals Marc' moet dat doel meer dan ooit te halen zijn, luidt het maandag in een persbericht.

KBL epb heeft zijn hoofdzetel in Luxemburg en is aanwezig in negen Europese landen, waaronder België. Er werken 2.000 medewerkers. (Belga/KVDA)

Marc Lauwers verlaat Belfius voor de Luxemburgse privébank KBL epb, de vroegere privatebankingdochter van KBC die nu in handen is van investeringsgroep Precision Capital. Lauwers was vicevoorzitter van het directiecomité van Belfius. Hij wordt er opgevolgd door Dirk Vanderschrick. Bij KBL epb zal Lauwers vanaf 1 april het directiecomité vervoegen. Andere benoemingen binnen het directiecomité zullen binnenkort worden bekendgemaakt, zegt de bank. KBL epb wil tegen 2015 tot de 20 grootste privébanken van Europa behoren. Met de benoeming van 'ervaren professionals zoals Marc' moet dat doel meer dan ooit te halen zijn, luidt het maandag in een persbericht. KBL epb heeft zijn hoofdzetel in Luxemburg en is aanwezig in negen Europese landen, waaronder België. Er werken 2.000 medewerkers. (Belga/KVDA)