De raad van bestuur die het nieuwe comité aanwees, benadrukte de verdiensten van de CEO, die het eerste windpark in de Belgische Noordzee op de rails zette en onlangs overleed.

Ponnet werkte onder andere voor de grondzuiveraar Soils, net als C-Power een dochter van DEME, en was ook betrokken bij de eerste concessieaanvraag van C-Power voor een windmolenpark op de Thorntonbank. Hij werd uit pensioen teruggeroepen. Naast Ponnet werden ook Pierre Lestienne, Matthias Verkest, Ivan Quinlan en Geert Dewaele in het directiecomité benoemd. De nieuwe directie werd benoemd voor drie maanden, tot 30 september. In die tijd wordt een nieuwe CEO gezocht.

Luc Huysmans / Bert Lauwers

De raad van bestuur die het nieuwe comité aanwees, benadrukte de verdiensten van de CEO, die het eerste windpark in de Belgische Noordzee op de rails zette en onlangs overleed. Ponnet werkte onder andere voor de grondzuiveraar Soils, net als C-Power een dochter van DEME, en was ook betrokken bij de eerste concessieaanvraag van C-Power voor een windmolenpark op de Thorntonbank. Hij werd uit pensioen teruggeroepen. Naast Ponnet werden ook Pierre Lestienne, Matthias Verkest, Ivan Quinlan en Geert Dewaele in het directiecomité benoemd. De nieuwe directie werd benoemd voor drie maanden, tot 30 september. In die tijd wordt een nieuwe CEO gezocht. Luc Huysmans / Bert Lauwers