De raad van bestuur van Eandis besliste woensdag over de opvolging van Guy Peeters aan het hoofd van het bedrijf. Peeters, die voorzitter van het managementcomité van de distributienetbeheerder was sinds de oprichting in 2006, gaat met pensioen.

Peeters maakt op 1 juli plaats voor de huidige nummer twee van Eandis, ondervoorzitter Luc De Bruycker (56). Walter Van den Bossche (55), directeur financieel en administratief beheer, bekleedt de functie van ondervoorzitter van het managementcomité.

Beide mandaten gaan in op 1 juli 2011 en lopen tot de jaarvergadering in 2013. Vanaf dan neemt Walter Van den Bossche het voorzitterschap van het managementcomité op zich.

De raad van bestuur van Eandis besliste woensdag over de opvolging van Guy Peeters aan het hoofd van het bedrijf. Peeters, die voorzitter van het managementcomité van de distributienetbeheerder was sinds de oprichting in 2006, gaat met pensioen. Peeters maakt op 1 juli plaats voor de huidige nummer twee van Eandis, ondervoorzitter Luc De Bruycker (56). Walter Van den Bossche (55), directeur financieel en administratief beheer, bekleedt de functie van ondervoorzitter van het managementcomité.Beide mandaten gaan in op 1 juli 2011 en lopen tot de jaarvergadering in 2013. Vanaf dan neemt Walter Van den Bossche het voorzitterschap van het managementcomité op zich.