Volgens De Standaard verwerft Sabbe de Gentse en Luikse vestiging van ISPC, een cash-and-carry voor de horeca en cateringsector. Voordien was ISPC in handen van de familie Fourcroy.

Uit een persbericht blijkt dat ISPC een omzet boekt van 60 miljoen euro en 200 personeelsleden telt. De Vlaamse investeringsmaatschappij PMV verstrekt groeifinanciering die mee de basis vormt voor de bankfinanciering van ING.

Sabbe, die een beroep deed op Deloitte en Laga bij de overname van ISPC, wil tot nader order niets kwijt over een overnameprijs. Er zou volgens geruchten sprake zijn van 18 miljoen euro (inclusief schulden).

Sabbe, die in 1993 de Belgische afdeling van Lidl oprichtte, gaat zijn politieke activiteiten gedeeltelijk afbouwen. Zijn toekomst in de politiek blijft onduidelijk. "We zien wel wat de toekomst brengt", aldus Sabbe. (BO)

Volgens De Standaard verwerft Sabbe de Gentse en Luikse vestiging van ISPC, een cash-and-carry voor de horeca en cateringsector. Voordien was ISPC in handen van de familie Fourcroy.Uit een persbericht blijkt dat ISPC een omzet boekt van 60 miljoen euro en 200 personeelsleden telt. De Vlaamse investeringsmaatschappij PMV verstrekt groeifinanciering die mee de basis vormt voor de bankfinanciering van ING. Sabbe, die een beroep deed op Deloitte en Laga bij de overname van ISPC, wil tot nader order niets kwijt over een overnameprijs. Er zou volgens geruchten sprake zijn van 18 miljoen euro (inclusief schulden). Sabbe, die in 1993 de Belgische afdeling van Lidl oprichtte, gaat zijn politieke activiteiten gedeeltelijk afbouwen. Zijn toekomst in de politiek blijft onduidelijk. "We zien wel wat de toekomst brengt", aldus Sabbe. (BO)