An Verhulst wordt wereldwijd verantwoordelijk voor de ontwikkeling, productie en verkoop van het gamma voor professionals (kappers en schoonheidszaken). Verhulst, die al sinds 1991 voor L'Oréal werkt, werd geboren in Tervuren en studeerde in 1988 af als handelsingenieur. Ze werkte achtereenvolgens in Parijs, Nederland, Brazilië en New York.

Verhulst startte haar carrière als junior productmanager bij de marketingafdeling van L'oréal in België. In 1998 werd ze marketingdirecteur Europa voor de divisie professionele producten. In 2000 werd ze algemeen directeur van L'Oréal in Nederland, en in 2004 bekleedde ze die functie in Brazilië. Daar slaagde ze er in enkele jaren in de verkoop van L'Oréal-producten te verviervoudigen.

Het cosmeticabedrijf L'Oréal zelf is intussen 109 jaar oud en realiseerde in 2009 een geconsolideerde omzet van 17,4 miljard euro.

Jean-Paul Agon, voorzitter van L'Oréal, kondigde dinsdag overigens nog een andere vrouw als lid van het directiecomité aan: Sara Ravella.

An Verhulst wordt wereldwijd verantwoordelijk voor de ontwikkeling, productie en verkoop van het gamma voor professionals (kappers en schoonheidszaken). Verhulst, die al sinds 1991 voor L'Oréal werkt, werd geboren in Tervuren en studeerde in 1988 af als handelsingenieur. Ze werkte achtereenvolgens in Parijs, Nederland, Brazilië en New York. Verhulst startte haar carrière als junior productmanager bij de marketingafdeling van L'oréal in België. In 1998 werd ze marketingdirecteur Europa voor de divisie professionele producten. In 2000 werd ze algemeen directeur van L'Oréal in Nederland, en in 2004 bekleedde ze die functie in Brazilië. Daar slaagde ze er in enkele jaren in de verkoop van L'Oréal-producten te verviervoudigen.Het cosmeticabedrijf L'Oréal zelf is intussen 109 jaar oud en realiseerde in 2009 een geconsolideerde omzet van 17,4 miljard euro. Jean-Paul Agon, voorzitter van L'Oréal, kondigde dinsdag overigens nog een andere vrouw als lid van het directiecomité aan: Sara Ravella.