De ex-topman van Fortis volgt als voorzitter Jos Geysels op. Boek.be ziet in Karel De Boeck in eerste instantie een man die zijn visie kan geven op een sector die in beweging is, en wellicht de komende jaren door woelige wateren moet varen.

Zijn ervaring als voormalig voorzitter van de beroepsfederatie van de banken en zijn ervaring de afgelopen maanden bij de bankencrisis zal daarbij zeker van pas komen, luidt het.

Karel De Boeck is naar verluidt een fervente lezer en cultuurliefhebber. Dat de boekensector een mooi voorbeeld is van het samengaan van cultuur en economie heeft zijn beslissing om het Boek.be-voorzitterschap op te nemen gunstig beïnvloed, zegt Geert Joris, gedelegeerd bestuurder (CEO) van Boek.be.

De ex-topman van Fortis volgt als voorzitter Jos Geysels op. Boek.be ziet in Karel De Boeck in eerste instantie een man die zijn visie kan geven op een sector die in beweging is, en wellicht de komende jaren door woelige wateren moet varen. Zijn ervaring als voormalig voorzitter van de beroepsfederatie van de banken en zijn ervaring de afgelopen maanden bij de bankencrisis zal daarbij zeker van pas komen, luidt het. Karel De Boeck is naar verluidt een fervente lezer en cultuurliefhebber. Dat de boekensector een mooi voorbeeld is van het samengaan van cultuur en economie heeft zijn beslissing om het Boek.be-voorzitterschap op te nemen gunstig beïnvloed, zegt Geert Joris, gedelegeerd bestuurder (CEO) van Boek.be.