Allegro focust zich op hightechstarters. De aandeelhouders van Allegro zijn captains of industry uit een brede waaier van sectoren, met namen als Martine Reynaers (Reynaers Aluminium), Hendrik Vanmaele (Möbius), Achiel Pauwels (Pauwels nv), Johny Neven (Thales Advisory) en Ivo Vandeweerd.

Allegro startte in augustus 2005 op initiatief van de tweelingbroers Johan en Alex Van den Bossche en van Geert Everaert, respectievelijk de oprichters en de voormalige financieel directeur van Krypton. Dat was een spin-off van de KU Leuven die aan Metris is verkocht.

De Boeck werd enkele weken geleden nog aangesteld als voorzitter van de boekenfederatie Boek.be. Daar volgde hij Jos Geysels op, de vroegere voorzitter van Groen!.

Allegro focust zich op hightechstarters. De aandeelhouders van Allegro zijn captains of industry uit een brede waaier van sectoren, met namen als Martine Reynaers (Reynaers Aluminium), Hendrik Vanmaele (Möbius), Achiel Pauwels (Pauwels nv), Johny Neven (Thales Advisory) en Ivo Vandeweerd. Allegro startte in augustus 2005 op initiatief van de tweelingbroers Johan en Alex Van den Bossche en van Geert Everaert, respectievelijk de oprichters en de voormalige financieel directeur van Krypton. Dat was een spin-off van de KU Leuven die aan Metris is verkocht. De Boeck werd enkele weken geleden nog aangesteld als voorzitter van de boekenfederatie Boek.be. Daar volgde hij Jos Geysels op, de vroegere voorzitter van Groen!.