Dejaeger investeert in EcoSynth via de investeringsmaatschappij JES Projects. EcoSynth kan bovendien rekenen op investeringskredieten van KBC. Daardoor rijft het bedrijf een half miljoen euro bijeen. JES neemt daarvan "bijna de helft voor zijn rekening", zegt Dejaeger.

Begin 2012 wil EcoSynth een versnelling hoger schakelen. "Dan doen we de stap naar private equity", zegt Dejaeger, die ook bestuursvoorzitter is. In de adviesraad zitten onder meer Leo Michiels, de voorzitter van het chemiebedrijf Proviron, en Achiel Ossaer en Staf Van Reet, oudgedienden van Janssen Pharmaceutica.

Be.L.

Dejaeger investeert in EcoSynth via de investeringsmaatschappij JES Projects. EcoSynth kan bovendien rekenen op investeringskredieten van KBC. Daardoor rijft het bedrijf een half miljoen euro bijeen. JES neemt daarvan "bijna de helft voor zijn rekening", zegt Dejaeger. Begin 2012 wil EcoSynth een versnelling hoger schakelen. "Dan doen we de stap naar private equity", zegt Dejaeger, die ook bestuursvoorzitter is. In de adviesraad zitten onder meer Leo Michiels, de voorzitter van het chemiebedrijf Proviron, en Achiel Ossaer en Staf Van Reet, oudgedienden van Janssen Pharmaceutica. Be.L.