Dat alles heeft het onderneming bekendgemaakt op het jubileumfeest voor haar honderdste verjaardag, waar ook Vlaams minister-president Kris Peeters aanwezig was.

Johan Van den Driessche was al enkele jaren een van de drie onafhankelijke bestuurders bij het internationaal vertakte energiebedrijf, naast Rik Donckels en Ludo Sarens. Van den Driessche is vooral bekend van zijn carrière bij KPMG. Hij is een specialist in fiscaliteit en in bedrijfsbeheer en voert onder meer ook voor GIMV en VAB opdrachten uit als bestuurder. Hij was ook parttime professor.

Vyncke maakt 'in situ' milieuvriendelijke energiecentrales op basis van afval (biomassa en ander). Het draait een omzet van 55 miljoen euro. (K.C.)

Dat alles heeft het onderneming bekendgemaakt op het jubileumfeest voor haar honderdste verjaardag, waar ook Vlaams minister-president Kris Peeters aanwezig was. Johan Van den Driessche was al enkele jaren een van de drie onafhankelijke bestuurders bij het internationaal vertakte energiebedrijf, naast Rik Donckels en Ludo Sarens. Van den Driessche is vooral bekend van zijn carrière bij KPMG. Hij is een specialist in fiscaliteit en in bedrijfsbeheer en voert onder meer ook voor GIMV en VAB opdrachten uit als bestuurder. Hij was ook parttime professor. Vyncke maakt 'in situ' milieuvriendelijke energiecentrales op basis van afval (biomassa en ander). Het draait een omzet van 55 miljoen euro. (K.C.)