Tot eind juni blijft Jo Libeer nog aan als gedelegeerd bestuurder bij Voka. Toen zijn vertrek bij Voka begin april werd aangekondigd, liet Libeer weten dat hij liefst iets wilde doen op het raakvlak tussen economie en cultuur. Die droom komt dus uit.

De Biënnale Interieur zag het levenslicht in 1967 en zal in 2016 een zilveren jubileum (25e editie) vieren. De Stichting Interieur zegt dat de kennis van Libeer in de wereld van de bedrijven, gekoppeld aan zijn track-record als project manager, alleen maar de beurs ten goede zal komen.

Concertgebouw

Jo Libeer was alles bijeen bijna 32 jaar actief bij Voka, en was tussen 2002 en 2009 voorman van Voka West-Vlaanderen. In 2011 werd hij de nummer één van Voka, Vlaams netwerk van ondernemingen nadat hij tussen 2009 en 2011 de taak van algemeen directeur had waargenomen.

Libeer laat op de website van Interieur weten dat hij veel verwacht van zijn nieuwe job en zijn nieuwe fascinerende omgeving. Hij kent het huis alvast bijzonder goed want hij was er al jarenlang bestuurder. Jo Libeer is afkomstig van Wevelgem, vlakbij Kortrijk, en is jurist van vorming. Hij is in de culturele sector al jaren actief, onder meer als voorzitter van Festival van Vlaanderen-Kortrijk en als bestuurder van het Concertgebouw in Brugge.

Tot eind juni blijft Jo Libeer nog aan als gedelegeerd bestuurder bij Voka. Toen zijn vertrek bij Voka begin april werd aangekondigd, liet Libeer weten dat hij liefst iets wilde doen op het raakvlak tussen economie en cultuur. Die droom komt dus uit.De Biënnale Interieur zag het levenslicht in 1967 en zal in 2016 een zilveren jubileum (25e editie) vieren. De Stichting Interieur zegt dat de kennis van Libeer in de wereld van de bedrijven, gekoppeld aan zijn track-record als project manager, alleen maar de beurs ten goede zal komen. Jo Libeer was alles bijeen bijna 32 jaar actief bij Voka, en was tussen 2002 en 2009 voorman van Voka West-Vlaanderen. In 2011 werd hij de nummer één van Voka, Vlaams netwerk van ondernemingen nadat hij tussen 2009 en 2011 de taak van algemeen directeur had waargenomen. Libeer laat op de website van Interieur weten dat hij veel verwacht van zijn nieuwe job en zijn nieuwe fascinerende omgeving. Hij kent het huis alvast bijzonder goed want hij was er al jarenlang bestuurder. Jo Libeer is afkomstig van Wevelgem, vlakbij Kortrijk, en is jurist van vorming. Hij is in de culturele sector al jaren actief, onder meer als voorzitter van Festival van Vlaanderen-Kortrijk en als bestuurder van het Concertgebouw in Brugge.