Votron werd op 11 juli 2008 de laan uitgestuurd bij de financiëledienstengroep. Dat gebeurde na de onverwachte kapitaalverhoging van eind juni en de schrapping van het interim-dividend. De raad van bestuur van Fortis oordeelde toen dat de druk van de misnoegde beleggers op Votron te groot was geworden.

Sindsdien gaf de ex-bankier in het buitenland lezingen over leiderschap, crisismanagement en "het bedrijf van de toekomst". Daar komt nu een adviserende rol bij. Votron begeleidt toplui bij de strategische bezinning over de toekomstige groei van hun bedrijf.

Votron werd op 11 juli 2008 de laan uitgestuurd bij de financiëledienstengroep. Dat gebeurde na de onverwachte kapitaalverhoging van eind juni en de schrapping van het interim-dividend. De raad van bestuur van Fortis oordeelde toen dat de druk van de misnoegde beleggers op Votron te groot was geworden. Sindsdien gaf de ex-bankier in het buitenland lezingen over leiderschap, crisismanagement en "het bedrijf van de toekomst". Daar komt nu een adviserende rol bij. Votron begeleidt toplui bij de strategische bezinning over de toekomstige groei van hun bedrijf.