Lieve Mostrey, die 27 jaar in dienst was bij BNP Paribas Fortis, gaat bij Euroclear aan de slag.

Mostrey startte haar carrière in 1983 bij de toenmalige Generale Bank als analist en projectleider. Later kwam ze aan het hoofd van IT Development, Effecten en Securities Handling. In 2008 werd ze uiteindelijk COO (chief operating officer) en lid van het management committee van Fortis Bank.

Haar opvolger Jacques Godet werd in 2007 benoemd als hoofd informatica van Fortis. Op dit moment staat hij in voor de integratie van de informatica-activiteiten van Fortis Bank met die van BNP Paribas.

Lieve Mostrey, die 27 jaar in dienst was bij BNP Paribas Fortis, gaat bij Euroclear aan de slag.Mostrey startte haar carrière in 1983 bij de toenmalige Generale Bank als analist en projectleider. Later kwam ze aan het hoofd van IT Development, Effecten en Securities Handling. In 2008 werd ze uiteindelijk COO (chief operating officer) en lid van het management committee van Fortis Bank.Haar opvolger Jacques Godet werd in 2007 benoemd als hoofd informatica van Fortis. Op dit moment staat hij in voor de integratie van de informatica-activiteiten van Fortis Bank met die van BNP Paribas.