Lejeune wordt er verantwoordelijk voor fiscale dossiers, inbegrepen de behandeling van geschillen. "Onze klanten hebben niet alleen nood aan fiscaal advies, maar ook aan begeleiding als er hierover onenigheid bestaat met de fiscus", zegt ze. "Omdat dit kan leiden tot een geschil tot voor de rechtbank, willen we onze klant ook als advocaat kunnen blijven bijstaan. Vandaar onze overstap naar een advocatenkantoor."

Bij Law Quare wordt ze onmiddellijk vennoot, hoewel ze als advocaat nog drie jaar stage moet lopen. Niet dat ze geen ervaring heeft met procedures. Lejeune: "Ik heb klanten met fiscale procedures geholpen op nationaal niveau, in een tiental andere landen en ook het Europees Hof van Justitie. Bij onderhandelingen met instanties die voor belastingen bevoegd zijn, draait het in essentie altijd om hun fiscaal beleid. Het komt er dus op aan constructief samen te werken met beleidsmakers. Een goed fiscaal beleid betekent voor de bedrijfswereld minder problemen en dus minder administratieve en juridische geschillen."

Lejeune is lid van de VAT Expert Group van de Commissie en de Consumption Tax Technical Advisory Group van de OESO. In 2009 werd ze in België verkozen tot 'Taxman of the Year' (een erkenning van haar bijdrage aan de invoering van de btw-eenheid in België).

Door zich te richten op fiscale geschillen, gaat Law Square uitdrukkelijk de concurrentie aan met het met Deloitte verbonden advocatenkantoor Laga. Dat laatste haalde begin dit jaar onder meer de Trends Legal Award binnen voor haar werk op fiscaal vlak.

Karin Winters, managing partner van Law Square, benadrukt de behoefte aan een 100%-dienstverlening voor fiscale geschillen. "Het uitbouwen van ons dienstenaanbod in fiscaal beleid en fiscale geschillen is een absolute prioriteit voor onze groeistrategie", klinkt het. "We zijn ambitieus en hebben geen vrees voor de concurrentie. Ons kantoor heeft immers 30 jaar ervaring op het terrein."

Lejeune wordt er verantwoordelijk voor fiscale dossiers, inbegrepen de behandeling van geschillen. "Onze klanten hebben niet alleen nood aan fiscaal advies, maar ook aan begeleiding als er hierover onenigheid bestaat met de fiscus", zegt ze. "Omdat dit kan leiden tot een geschil tot voor de rechtbank, willen we onze klant ook als advocaat kunnen blijven bijstaan. Vandaar onze overstap naar een advocatenkantoor." Bij Law Quare wordt ze onmiddellijk vennoot, hoewel ze als advocaat nog drie jaar stage moet lopen. Niet dat ze geen ervaring heeft met procedures. Lejeune: "Ik heb klanten met fiscale procedures geholpen op nationaal niveau, in een tiental andere landen en ook het Europees Hof van Justitie. Bij onderhandelingen met instanties die voor belastingen bevoegd zijn, draait het in essentie altijd om hun fiscaal beleid. Het komt er dus op aan constructief samen te werken met beleidsmakers. Een goed fiscaal beleid betekent voor de bedrijfswereld minder problemen en dus minder administratieve en juridische geschillen." Lejeune is lid van de VAT Expert Group van de Commissie en de Consumption Tax Technical Advisory Group van de OESO. In 2009 werd ze in België verkozen tot 'Taxman of the Year' (een erkenning van haar bijdrage aan de invoering van de btw-eenheid in België). Door zich te richten op fiscale geschillen, gaat Law Square uitdrukkelijk de concurrentie aan met het met Deloitte verbonden advocatenkantoor Laga. Dat laatste haalde begin dit jaar onder meer de Trends Legal Award binnen voor haar werk op fiscaal vlak.Karin Winters, managing partner van Law Square, benadrukt de behoefte aan een 100%-dienstverlening voor fiscale geschillen. "Het uitbouwen van ons dienstenaanbod in fiscaal beleid en fiscale geschillen is een absolute prioriteit voor onze groeistrategie", klinkt het. "We zijn ambitieus en hebben geen vrees voor de concurrentie. Ons kantoor heeft immers 30 jaar ervaring op het terrein."