Het beursgenoteerde vehikel van de familie Boël stelt het liberale zwaargewicht voor als nieuwe onafhankelijke bestuurder.

Guy Verhofstadt kent het hoofd van de afdeling investeringen François Gillet van Sofina via zijn mandaat bij de scheepvaartonderneming Exmar.

"Sofina leerde de gewezen premier kennen via de raad van bestuur van Exmar, en looft zijn menselijke en managerkwaliteiten", luidt het in een korte toelichting.

Sofina neemt ook afscheid van burggraaf Etienne Davignon. Hij zetelde sinds 1985 in de raad van bestuur, en krijgt de titel van erebestuurder. (W.R.)

Het beursgenoteerde vehikel van de familie Boël stelt het liberale zwaargewicht voor als nieuwe onafhankelijke bestuurder. Guy Verhofstadt kent het hoofd van de afdeling investeringen François Gillet van Sofina via zijn mandaat bij de scheepvaartonderneming Exmar. "Sofina leerde de gewezen premier kennen via de raad van bestuur van Exmar, en looft zijn menselijke en managerkwaliteiten", luidt het in een korte toelichting. Sofina neemt ook afscheid van burggraaf Etienne Davignon. Hij zetelde sinds 1985 in de raad van bestuur, en krijgt de titel van erebestuurder. (W.R.)