Frère zou met de benoeming van Lamarche zijn opvolging voorbereiden, meldt Le Soir donderdag. De bijna 50-jarige Lamarche zou het zitje krijgen van Thierry de Rudder, de schoonbroer van de zoon van Albert Frère en de gedelegeerd bestuurder van de holding. Zijn mandaat van bestuurder loopt in 2012 af.

De benoeming is nog niet officieel bevestigd, maar zou bedoeld zijn om de operationele opvolging van Frère te verzekeren door het kader te verjongen.

Lamarche zou verkozen zijn boven Ian Gallienne, de echtgenoot van de dochter van Albert Frère. Gallienne beheert momenteel een private equity-fonds. Lamarche werd in april benoemd als bestuurder bij GBL.

Frère zou met de benoeming van Lamarche zijn opvolging voorbereiden, meldt Le Soir donderdag. De bijna 50-jarige Lamarche zou het zitje krijgen van Thierry de Rudder, de schoonbroer van de zoon van Albert Frère en de gedelegeerd bestuurder van de holding. Zijn mandaat van bestuurder loopt in 2012 af. De benoeming is nog niet officieel bevestigd, maar zou bedoeld zijn om de operationele opvolging van Frère te verzekeren door het kader te verjongen. Lamarche zou verkozen zijn boven Ian Gallienne, de echtgenoot van de dochter van Albert Frère. Gallienne beheert momenteel een private equity-fonds. Lamarche werd in april benoemd als bestuurder bij GBL.