De reden waarom Georges De Vos zijn ontslag heeft aangeboden, blijft onduidelijk. Op maandag 28 februari zal de nieuwe groepsstructuur - samen met de jaarresultaten - worden voorgesteld.

Georges De Vos ging op 1 september 2009 aan de slag bij het farmabedrijf. De Vos maakte deel uit van het directiecomité van Omega Pharma en was bevoegd voor het uitvoeren van de strategie en de 'operational excellence'.

De Vos was voordien ook aan de slag bij Procter & Gamble, Duracell, Toyota en de Zwitserse farmagroep Novartis.

Beleggers reageren negatief op het ontslag van De Vos. Het aandeel Omega Pharma sluit maandag op Euronext Brussel af met 7,8 procent verlies tot 35,75 euro. Maandagmorgen liep het verlies op een bepaald moment op tot bijna 9 procent, wat overeenstemt met een waardeverlies van ruim 80 miljoen euro.

Omega Pharma benadrukt maandag in een verklaring op zijn website dat er "geen enkel verband bestaat tussen het vertrek van Georges De Vos en de resultaten voor 2010".

De reden waarom Georges De Vos zijn ontslag heeft aangeboden, blijft onduidelijk. Op maandag 28 februari zal de nieuwe groepsstructuur - samen met de jaarresultaten - worden voorgesteld. Georges De Vos ging op 1 september 2009 aan de slag bij het farmabedrijf. De Vos maakte deel uit van het directiecomité van Omega Pharma en was bevoegd voor het uitvoeren van de strategie en de 'operational excellence'. De Vos was voordien ook aan de slag bij Procter & Gamble, Duracell, Toyota en de Zwitserse farmagroep Novartis.Beleggers reageren negatief op het ontslag van De Vos. Het aandeel Omega Pharma sluit maandag op Euronext Brussel af met 7,8 procent verlies tot 35,75 euro. Maandagmorgen liep het verlies op een bepaald moment op tot bijna 9 procent, wat overeenstemt met een waardeverlies van ruim 80 miljoen euro. Omega Pharma benadrukt maandag in een verklaring op zijn website dat er "geen enkel verband bestaat tussen het vertrek van Georges De Vos en de resultaten voor 2010".