Moerman volgt Karel Uyttersprot op die in mei 2010 zijn functie opgaf voor een politiek mandaat (N-VA). Uyttersprot bekleedde de hoogste directiefunctie sinds 2000.

Geert Moerman is beroepshalve directeur bij het communicatiebureau CIBE, dat zich toelegt op de publieke sector. Voordien was hij onder meer actief in het bankwezen (Generale Bank), in de communicatiewereld (Ogilvy België) en in de consulting. De Oost-Vlaming is licentiaat psychologie en heeft een PUB-diploma van Vlerick. VOKA verantwoordt zijn keuze voor Moerman door te wijzen op zijn uitgebreide ervaring en zijn ongebreideld enthousiasme.

VOKA Oost-Vlaanderen telt zowat 3.000 leden en is daarmee de op een na grootste VOKA-organisatie van het land. De aangesloten bedrijven zijn goed voor ruim tweederde van de tewerkstelling en een evenredig cijfer van de toegevoegde waarde die in Oost-Vlaanderen wordt gerealiseerd.

KC

Moerman volgt Karel Uyttersprot op die in mei 2010 zijn functie opgaf voor een politiek mandaat (N-VA). Uyttersprot bekleedde de hoogste directiefunctie sinds 2000. Geert Moerman is beroepshalve directeur bij het communicatiebureau CIBE, dat zich toelegt op de publieke sector. Voordien was hij onder meer actief in het bankwezen (Generale Bank), in de communicatiewereld (Ogilvy België) en in de consulting. De Oost-Vlaming is licentiaat psychologie en heeft een PUB-diploma van Vlerick. VOKA verantwoordt zijn keuze voor Moerman door te wijzen op zijn uitgebreide ervaring en zijn ongebreideld enthousiasme. VOKA Oost-Vlaanderen telt zowat 3.000 leden en is daarmee de op een na grootste VOKA-organisatie van het land. De aangesloten bedrijven zijn goed voor ruim tweederde van de tewerkstelling en een evenredig cijfer van de toegevoegde waarde die in Oost-Vlaanderen wordt gerealiseerd. KC