De Limburger wordt binnenkort 55. Binnen de Big Four is dat de leeftijd dat een beslissing moet worden genomen over de verdere carrière als tax consultant. Gemis besliste in onderling overleg om bij E&Y op pensioen te gaan en vanaf 1 juli op eigen houtje verder te werken.

De jurist zal zijn Limburgse netwerk optimaliseren als consultant of als advocaat (hij werkte ooit bij het advocatenkantoor Monard-D'Hulst). Hij wil zich specialiseren in opdrachten rond buitenlandse investeringen, onroerend goed en de non profit sector. Die laatste werkt met juridische entiteiten die geen handelsexploitatie voeren , maar toch een substantiële economische activiteit uitoefenen (zoals rustoorden en ziekenhuizen).

De Limburger wordt binnenkort 55. Binnen de Big Four is dat de leeftijd dat een beslissing moet worden genomen over de verdere carrière als tax consultant. Gemis besliste in onderling overleg om bij E&Y op pensioen te gaan en vanaf 1 juli op eigen houtje verder te werken. De jurist zal zijn Limburgse netwerk optimaliseren als consultant of als advocaat (hij werkte ooit bij het advocatenkantoor Monard-D'Hulst). Hij wil zich specialiseren in opdrachten rond buitenlandse investeringen, onroerend goed en de non profit sector. Die laatste werkt met juridische entiteiten die geen handelsexploitatie voeren , maar toch een substantiële economische activiteit uitoefenen (zoals rustoorden en ziekenhuizen).