Ex-Fortistopman Jean-Paul Votron was vorige week als eerste aangeduid om verhoord te worden, maar hij kwam eenvoudigweg niet opdagen.

Het verhoor van de andere toplui Gilbert Mitller en Maurice Lippens, dat oorspronkelijk gepland was op 8 en 11 juni, vindt niet plaats.

De drie ex-topmannen zijn partij in de rechtszaak waarop hun verhoor betrekking heeft en weigeren te verschijnen in Utrecht.

De rechtszaak werd aangespannen door enkele gedupeerde Fortisbeleggers die claimen dat zij zijn misleid door de ex-toplui. De beleggers willen weten wat de voormalige Fortis-bestuurders wisten over de gezondheid van de bank in de jaren 2007 en 2008. De beleggers beweren door uitlatingen van de bestuurders schade te hebben geleden.

Ex-Fortistopman Jean-Paul Votron was vorige week als eerste aangeduid om verhoord te worden, maar hij kwam eenvoudigweg niet opdagen. Het verhoor van de andere toplui Gilbert Mitller en Maurice Lippens, dat oorspronkelijk gepland was op 8 en 11 juni, vindt niet plaats.De drie ex-topmannen zijn partij in de rechtszaak waarop hun verhoor betrekking heeft en weigeren te verschijnen in Utrecht. De rechtszaak werd aangespannen door enkele gedupeerde Fortisbeleggers die claimen dat zij zijn misleid door de ex-toplui. De beleggers willen weten wat de voormalige Fortis-bestuurders wisten over de gezondheid van de bank in de jaren 2007 en 2008. De beleggers beweren door uitlatingen van de bestuurders schade te hebben geleden.