Mark Hurd stapte op bij HP nadat een onderzoek wegens seksuele intimidatie tegen hem werd opgestart. De ex-topman van HP wordt nu lid van de raad van bestuur van Oracle.

Larry Ellison, de CEO van Oracle, spreekt zich lovend uit over Hurd: "Mark heeft briljant werk afgeleverd bij HP en ik verwacht nog meer van hem bij ons bedrijf". Volgens Ellison is er in de wereldwijde informaticasector niemand die over dezelfde ervaring beschikt als Hurd.

Hurd van zijn kant is alvast enthousiast over zijn nieuwe baan en werkgever. Hij is ervan overtuigd dat de strategie van Oracle om de productie van hardware met die van software te combineren het bedrijf op termijn groter dan IBM zal maken op de servermarkt.

Begin augustus 2010 zag Hurd zich genoodzaakt een minnelijke schikking te treffen met de voormalige medewerkster van HP die hem van seksuele intimidatie beschuldigde. De medewerkster verklaarde in een reactie dat het niet de bedoeling was dat Hurd door de aantijgingen zijn baan zou verliezen. Ze benadrukte dat er nooit sprake is geweest van een verhouding of een of andere seksuele relatie.

Mark Hurd stapte op bij HP nadat een onderzoek wegens seksuele intimidatie tegen hem werd opgestart. De ex-topman van HP wordt nu lid van de raad van bestuur van Oracle. Larry Ellison, de CEO van Oracle, spreekt zich lovend uit over Hurd: "Mark heeft briljant werk afgeleverd bij HP en ik verwacht nog meer van hem bij ons bedrijf". Volgens Ellison is er in de wereldwijde informaticasector niemand die over dezelfde ervaring beschikt als Hurd.Hurd van zijn kant is alvast enthousiast over zijn nieuwe baan en werkgever. Hij is ervan overtuigd dat de strategie van Oracle om de productie van hardware met die van software te combineren het bedrijf op termijn groter dan IBM zal maken op de servermarkt. Begin augustus 2010 zag Hurd zich genoodzaakt een minnelijke schikking te treffen met de voormalige medewerkster van HP die hem van seksuele intimidatie beschuldigde. De medewerkster verklaarde in een reactie dat het niet de bedoeling was dat Hurd door de aantijgingen zijn baan zou verliezen. Ze benadrukte dat er nooit sprake is geweest van een verhouding of een of andere seksuele relatie.