Eric Van Landeghem volgt Geert Bruyneel op, die een nieuwe functie opnam in Göteburg als hoofd van Supplier Quality & Logistics.

"Eric heeft een uitgebreide ervaring in de autosector, zowel in productie als in engineering. Hij is uitstekend geschikt om het team van Gent verder te leiden tot operationele excellentie", aldus Magnus Hellsten, Vice President Global Car Manufacturing van Volvo Cars.

Eric Van Landeghem werd in 1956 geboren in Antwerpen en woont in Schoten. Hij heeft een lange en brede ervaring in de automobielsector, waarvan het grootste gedeelte bij GM/Opel in Antwerpen. Daar vervulde hij verschi!llende functies. Zijn laatste functie was die van Assistant Plant Manager. Van Landeghem werkte ook vijf jaar in het engineering center van Opel in Rüsselsheim.

In september 2011 werd Van Landeghem aangesteld als Deputy Plant Manager bij Volvo Cars Gent. Vanaf 1 september wordt hij er gedelegeerd bestuurder. (Belga/BO)

Eric Van Landeghem volgt Geert Bruyneel op, die een nieuwe functie opnam in Göteburg als hoofd van Supplier Quality & Logistics. "Eric heeft een uitgebreide ervaring in de autosector, zowel in productie als in engineering. Hij is uitstekend geschikt om het team van Gent verder te leiden tot operationele excellentie", aldus Magnus Hellsten, Vice President Global Car Manufacturing van Volvo Cars. Eric Van Landeghem werd in 1956 geboren in Antwerpen en woont in Schoten. Hij heeft een lange en brede ervaring in de automobielsector, waarvan het grootste gedeelte bij GM/Opel in Antwerpen. Daar vervulde hij verschi!llende functies. Zijn laatste functie was die van Assistant Plant Manager. Van Landeghem werkte ook vijf jaar in het engineering center van Opel in Rüsselsheim. In september 2011 werd Van Landeghem aangesteld als Deputy Plant Manager bij Volvo Cars Gent. Vanaf 1 september wordt hij er gedelegeerd bestuurder. (Belga/BO)