Vorig jaar was nog een polemiek rond Ellen Jonckheere ontstaan toe ze op een shortlist stond om de nieuwe baas van de NMBS te worden, maar uitlekte dat de regering van de headhunter niet haar correcte cv had gekregen. Daardoor viel ze af als kandidate.

Daarop begon het ook te rommelen bij Sita, waar Joncheere CEO was. De vakbonden dienden een motie van wantrouwen in, en snel werd de toestand onhoudbaar. In januari vertrok ze bij de afvalverwerker.

Fre­mach In­ter­na­ti­o­nal draait een omzet van 135 mil­joen euro. De groep is sinds 2007 in han­den van Elex, de hol­ding van Duchâtelet. Fre­mach telt pro­duc­tie­ves­ti­gin­gen in Die­pen­beek en Ize­gem, maar ook in Frank­rijk, Duits­land, Tsje­chië, Slo­vakije en China. De groep telt we­reld­wijd 1.800 werknemers, van wie on­ge­veer 300 in België.(Belga/BO)

Vorig jaar was nog een polemiek rond Ellen Jonckheere ontstaan toe ze op een shortlist stond om de nieuwe baas van de NMBS te worden, maar uitlekte dat de regering van de headhunter niet haar correcte cv had gekregen. Daardoor viel ze af als kandidate. Daarop begon het ook te rommelen bij Sita, waar Joncheere CEO was. De vakbonden dienden een motie van wantrouwen in, en snel werd de toestand onhoudbaar. In januari vertrok ze bij de afvalverwerker. Fre­mach In­ter­na­ti­o­nal draait een omzet van 135 mil­joen euro. De groep is sinds 2007 in han­den van Elex, de hol­ding van Duchâtelet. Fre­mach telt pro­duc­tie­ves­ti­gin­gen in Die­pen­beek en Ize­gem, maar ook in Frank­rijk, Duits­land, Tsje­chië, Slo­vakije en China. De groep telt we­reld­wijd 1.800 werknemers, van wie on­ge­veer 300 in België.(Belga/BO)