Vanbever heeft de ambitie zijn eigen job op te heffen: "Op termijn wil ik dat de afdeling 'Internationaal' opgaat in de totale werking van SD Worx, dat ze niet meer hoeft te bestaan omdat iedere businessunit en elke medewerker al denkt en handelt in functie van de internationale klanten. SD Worx Internationaal moet echt deel gaan uitmaken van het DNA van de organisatie."

Vanbever studeerde TEW, heeft twintig jaar ervaring in hightechbedrijven (EMC, Compaq Computer, Hewlett Packard, Sun Microsystems) en werkt sinds 2008 bij SD Worx als General Manager Luxemburg. "Ik heb veel internationale ervaring bij Amerikaanse bedrijven. Daar heb ik me altijd laten omringen door goede medewerkers. Daar ligt ook mijn grootste troef, denk ik: ik heb een neus voor talent. Ik ben een beetje de John van den Brom (trainer van voetbalclub Anderlecht, nvdr) van SD Worx. Ik vis onderschatte medewerkers en jongeren op en laat ze uit hun schulp komen."

SD Worx is in oorsprong Belgisch, maar heeft sinds enkele jaren ook kantoren in Duitsland, Frankrijk, Luxemburg en Nederland en is via een samenwerking met strategische partners actief in 27 Europese landen. Een gezamenlijk hr-rapporteringssysteem geeft klanten het grote voordeel van de eenvormigheid, weet Vanbever: "We kunnen resultaten voor verschillende landen uitrollen door op één knop te drukken. Een bedrijf dat grensoverschrijdend werkt, kan zo makkelijk een analyse maken van zijn hr-beleid." SD Worx wil in Europa tot de top drie behoren en zal daartoe vooral zijn samenwerking over de grenzen heen versterken. (JDC)

Vanbever heeft de ambitie zijn eigen job op te heffen: "Op termijn wil ik dat de afdeling 'Internationaal' opgaat in de totale werking van SD Worx, dat ze niet meer hoeft te bestaan omdat iedere businessunit en elke medewerker al denkt en handelt in functie van de internationale klanten. SD Worx Internationaal moet echt deel gaan uitmaken van het DNA van de organisatie." Vanbever studeerde TEW, heeft twintig jaar ervaring in hightechbedrijven (EMC, Compaq Computer, Hewlett Packard, Sun Microsystems) en werkt sinds 2008 bij SD Worx als General Manager Luxemburg. "Ik heb veel internationale ervaring bij Amerikaanse bedrijven. Daar heb ik me altijd laten omringen door goede medewerkers. Daar ligt ook mijn grootste troef, denk ik: ik heb een neus voor talent. Ik ben een beetje de John van den Brom (trainer van voetbalclub Anderlecht, nvdr) van SD Worx. Ik vis onderschatte medewerkers en jongeren op en laat ze uit hun schulp komen." SD Worx is in oorsprong Belgisch, maar heeft sinds enkele jaren ook kantoren in Duitsland, Frankrijk, Luxemburg en Nederland en is via een samenwerking met strategische partners actief in 27 Europese landen. Een gezamenlijk hr-rapporteringssysteem geeft klanten het grote voordeel van de eenvormigheid, weet Vanbever: "We kunnen resultaten voor verschillende landen uitrollen door op één knop te drukken. Een bedrijf dat grensoverschrijdend werkt, kan zo makkelijk een analyse maken van zijn hr-beleid." SD Worx wil in Europa tot de top drie behoren en zal daartoe vooral zijn samenwerking over de grenzen heen versterken. (JDC)