"Als er besprekingen plaatsvinden onder brouwers op de Grote Markt in Brussel, wat regelmatig gebeurt, worden die vergaderingen traditioneel afgesloten met een anoniem glas bier.

En dan moeten we raden van waar het komt. Zeer collegiale sfeer dus. Wij hebben een goede relatie met Alken-Maes evenals met AB Inbev. "

Michel Moortgat heeft veel respect voor wat AB Inbev doet voor het Belgische bier in de wereld. "Dat het Belgische bier bekend is in de wereld is voor een groot stuk te danken aan AB Inbev. Wij, als kleine spelers, genieten daar mee van. "

Anderzijds vindt Michel Moortgat dat de geloofwaardigheid van Belgisch bier er maar kan zijn door de verscheidenheid van hoogwaardige bieren die van al die kleinere brouwerijen komt.

"Als er besprekingen plaatsvinden onder brouwers op de Grote Markt in Brussel, wat regelmatig gebeurt, worden die vergaderingen traditioneel afgesloten met een anoniem glas bier. En dan moeten we raden van waar het komt. Zeer collegiale sfeer dus. Wij hebben een goede relatie met Alken-Maes evenals met AB Inbev. " Michel Moortgat heeft veel respect voor wat AB Inbev doet voor het Belgische bier in de wereld. "Dat het Belgische bier bekend is in de wereld is voor een groot stuk te danken aan AB Inbev. Wij, als kleine spelers, genieten daar mee van. " Anderzijds vindt Michel Moortgat dat de geloofwaardigheid van Belgisch bier er maar kan zijn door de verscheidenheid van hoogwaardige bieren die van al die kleinere brouwerijen komt.