De onderneming bestaat al sinds 1898 en heeft tegenwoordig drie business units: vezels, technische vilten en tapijt. De groep met vestigingen in Dendermonde en het Franse Baisieux stelt 240 mensen tewerk en realiseert een omzet van 60 miljoen euro.

Brigitte Boone begon haar carrière bij de Generale Bank in 1985 na rechtenstudies aan de KULeuven en economisch recht aan de ULB. Ze is getrouwd met de fiscale topadvocaat, Axel Haelterman. In 2001 werd ze CEO global private equity, daar kwam in 2004 structured finance bij en sinds december 2006 was ze hoofd van de divisie investment banking. Ze was betrokken bij verscheidene fusieprojecten van de Fortis Bank en integreerde de fiscale departementen. In 2009 stapte ze op bij Fortis, na de overname door BNP Paribas.

Met de aanstelling van Brigitte Boone wil DS Textile Platform naar eigen zeggen zijn engagement in deugdelijk bestuur en duurzaam ondernemen verder gestalte geven. Naast Boone werden ook Petra Vandendriessche en Philippe Rooseleer aangesteld als onafhankelijke bestuurders. Vandendriessche is hr-directeur bij de Nationale Loterij. Philippe Rooseleer is sinds 2004 actief als adviseur Corporate Finance bij Fibiz Partners, waar hij zich voornamelijk toelegt op fusies en overnames, herstructureringen, start- en groeifinanciering, internationale expansie en strategisch advies.

L.D.

De onderneming bestaat al sinds 1898 en heeft tegenwoordig drie business units: vezels, technische vilten en tapijt. De groep met vestigingen in Dendermonde en het Franse Baisieux stelt 240 mensen tewerk en realiseert een omzet van 60 miljoen euro. Brigitte Boone begon haar carrière bij de Generale Bank in 1985 na rechtenstudies aan de KULeuven en economisch recht aan de ULB. Ze is getrouwd met de fiscale topadvocaat, Axel Haelterman. In 2001 werd ze CEO global private equity, daar kwam in 2004 structured finance bij en sinds december 2006 was ze hoofd van de divisie investment banking. Ze was betrokken bij verscheidene fusieprojecten van de Fortis Bank en integreerde de fiscale departementen. In 2009 stapte ze op bij Fortis, na de overname door BNP Paribas. Met de aanstelling van Brigitte Boone wil DS Textile Platform naar eigen zeggen zijn engagement in deugdelijk bestuur en duurzaam ondernemen verder gestalte geven. Naast Boone werden ook Petra Vandendriessche en Philippe Rooseleer aangesteld als onafhankelijke bestuurders. Vandendriessche is hr-directeur bij de Nationale Loterij. Philippe Rooseleer is sinds 2004 actief als adviseur Corporate Finance bij Fibiz Partners, waar hij zich voornamelijk toelegt op fusies en overnames, herstructureringen, start- en groeifinanciering, internationale expansie en strategisch advies. L.D.