De Franse zakenman Bernard Tapie, zijn zoon Laurent en zakenpartner Prosper Masquelier hebben een firma opgericht die pokertoernooien organiseert. Het bedrijf ligt in Ukkel (Brussel). Het trio wil een megapokertoernooi organiseren in het Wembley-stadion in Londen met 30.000 pokerspelers. Met een prijzenpot van 20 miljoen euro, waarvan de helft voor de winnaar, zou dit alle records breken.

Kansspelcommissie niet geïnformeerd

De Tijd en L'Echo melden dat de kansspelcommissie evenwel niet werd geïnformeerd over de oprichting van deze nieuwe firma, noch over het online plaatsen van de website waarmee de International Stadium Poker Tour Holding - dat is de naam van de vennootschap - de inschrijvingen voor het toernooi van Wembley wil verzamelen. Er is ook nog geen datum voor het evenement. (Belga/KVDA)

De Franse zakenman Bernard Tapie, zijn zoon Laurent en zakenpartner Prosper Masquelier hebben een firma opgericht die pokertoernooien organiseert. Het bedrijf ligt in Ukkel (Brussel). Het trio wil een megapokertoernooi organiseren in het Wembley-stadion in Londen met 30.000 pokerspelers. Met een prijzenpot van 20 miljoen euro, waarvan de helft voor de winnaar, zou dit alle records breken. Kansspelcommissie niet geïnformeerd De Tijd en L'Echo melden dat de kansspelcommissie evenwel niet werd geïnformeerd over de oprichting van deze nieuwe firma, noch over het online plaatsen van de website waarmee de International Stadium Poker Tour Holding - dat is de naam van de vennootschap - de inschrijvingen voor het toernooi van Wembley wil verzamelen. Er is ook nog geen datum voor het evenement. (Belga/KVDA)