Bart De Smet kreeg de prijs voor het excellente opruimmanagement dat hij sinds 2009 aan de dag legde bij de Fortis-Holding, die later tot Ageas werd herdoopt.

Nochtans had het leven van de CEO bij Ageas helemaal anders kunnen lopen. Op zijn 18 wilde hij leraar geschiedenis worden, maar zijn vader hield hem tegen en stuurde hem in de richting van de wiskunde. Bij de uitreiking bedankte Bart De Smet zijn 96-jarige vader uitvoerig voor alles wat hij voor hem heeft betekend.

Het interview met Bart De Smet kunt u bekijken op Kanaal Z, vanaf zaterdagochtend 11 uur.

Bart De Smet kreeg de prijs voor het excellente opruimmanagement dat hij sinds 2009 aan de dag legde bij de Fortis-Holding, die later tot Ageas werd herdoopt. Nochtans had het leven van de CEO bij Ageas helemaal anders kunnen lopen. Op zijn 18 wilde hij leraar geschiedenis worden, maar zijn vader hield hem tegen en stuurde hem in de richting van de wiskunde. Bij de uitreiking bedankte Bart De Smet zijn 96-jarige vader uitvoerig voor alles wat hij voor hem heeft betekend. Het interview met Bart De Smet kunt u bekijken op Kanaal Z, vanaf zaterdagochtend 11 uur.