Het directiecomité is verantwoordelijk voor het operationele management van het bedrijf. Leden zijn de huidige vennoten Axel Miller, Fritz Mertens, Marc Janssens en Xavier Van Campenhout, en de nieuw benoemde vennoot Hugo Lasat. Lasat stond tot begin 2009 aan het hoofd van Dexia Asset Management.

Ook de raad van bestuur van Petercam, bij wie het directiecomité zich moet verantwoorden, wordt herschikt, "om het directiecomité, de vennoten en de familiale aandeelhouders te vertegenwoordigen". Er komen ook twee onafhankelijke bestuurders.

De beursvennootschap heeft voorts een operationeel comité, dat het directiecomité bijstaat, en een raad van vennoten. Daarin zetelen de vijftien vennoten van Petercam.

Het directiecomité is verantwoordelijk voor het operationele management van het bedrijf. Leden zijn de huidige vennoten Axel Miller, Fritz Mertens, Marc Janssens en Xavier Van Campenhout, en de nieuw benoemde vennoot Hugo Lasat. Lasat stond tot begin 2009 aan het hoofd van Dexia Asset Management. Ook de raad van bestuur van Petercam, bij wie het directiecomité zich moet verantwoorden, wordt herschikt, "om het directiecomité, de vennoten en de familiale aandeelhouders te vertegenwoordigen". Er komen ook twee onafhankelijke bestuurders. De beursvennootschap heeft voorts een operationeel comité, dat het directiecomité bijstaat, en een raad van vennoten. Daarin zetelen de vijftien vennoten van Petercam.